Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

In de media

Op deze pagina tonen wij u een overzicht aan van artikelen en items die in de media zijn verschenen over, of met medewerking van, Vermogensbeheer.nl. Meer informatie over de mensen achter Vermogensbeheer.nl vindt u hier »

Belegger.nl

Theodoor Gilissen wint Gouden Stier 2013

Belegger.nl: 8 november 2013

Voor de zevende keer is de Gouden Stier georganiseerd door de beleggingswebsite Belegger.nl van Sanoma. Er zijn in negen verschillende categorieën Gouden Stieren vergeven. De vakjury bestond dit jaar uit Jaap Koelewijn (Nyenrode), Koen Laarhoven (Vermogensbeheer.nl), Jan Maarten Slagter (VEB), Corné van Zeijl (SNS) en Giuseppe van der Helm (VBDO).

Effect VEB

VEB: 21 vragen over het provisieverbod

Effect VEB: 19 september 2013

In Effect het magazine voor beleggers van de VEB wordt uitgebreid aandacht besteed aan het komende provisieverbod voor beleggingsadvies en vermogensbeheer. Vermogensbeheer.nl heeft een bijdrage geleverd aan dit artikel.

NRC Handelsblad

NRC: duik in het contract

NRC Handelsblad: 7 september 2013

Vanaf 2014 moeten klanten rechtstreeks betalen voor beleggingsadvies of vermogensbeheer. Waar moet u op letten volgens Erica Verdegaal.

Belegger.nl

Vermogensbeheer.nl kennispartner bij Gouden Stier 2013

Belegger.nl: 2 september 2013

AMSTERDAM (Belegger.nl) – Belegger.nl krijgt dit jaar bij het onderzoek naar de beste Vermogensbeheerder hulp van vergelijkingswebsite Vermogensbeheer.nl. Met het inschakelen van deze kennispartner krijgt de Gouden Stier voor beste Vermogensbeheerder 2013 extra gewicht.

Elsevier

Zo kiest u een private bank

Elsevier: 24 augustus 2013

Er zijn talloze vermogensbeheerders voor de rijkere beleggers. Maar welke gaan goed om met uw geld?

Het Financieele Dagblad

Nieuwe vermogensbeheerders stellen procentuele vergoeding ter discussie

Het Financieele Dagblad: 20 augustus 2013

De markt voor vermogensbeheer wordt opgeschrikt door nieuwe spelers die het geld van hun klanten voor een vast bedrag beheren, in plaats van een procentuele vergoeding. Hierdoor komen de tarieven in de markt verder onder druk te staan.

Follow the Money

Vergelijk uw vermogensbeheer-vergelijkingswebsite

Follow the Money: 29 juli 2013

Columnist Marc Vijver vergelijkt de verdienmodellen van vergelijkingssites op het gebied van vermogensbeheer. De ingrediënten voor dure, onnodige beleggingen en te hoge beleggingsrisico’s zijn aanwezig.

NRC Handelsblad

Vermogensgidsen en (on)afhankelijkheid

NRC Handelsblad: 22 juni 2013

Vermogensbegeleiders – er is een nieuwe beroepsgroep opgestaan, zo meldde deze column vorige week. Beleggingsassistent.nl helpt Jan de Belegger een goede vermogensbeheerder te vinden.

Het Financieele Dagblad

Gaten in toezicht AFM op registratie Kifid

Het Financieele Dagblad: 28 mei 2013

Vermogensbeheerders kunnen werken met een AFM-vergunning zonder dat ze aangesloten zijn bij het enige erkende klachtenloket, het Kifid, waar registratie wettelijk verplicht is.

Fondsnieuws

Wél AFM-toezicht, maar geen Kifid-registratie

Fondsnieuws: 28 mei 2013

Vermogensbeheerders kunnen werken met een AFM-vergunning zonder dat ze aangesloten zijn bij het enige erkende klachtenloket, het Kifid. Registratie bij het Kifid is echter wettelijk verplicht.

Het Financieele Dagblad

Vergoeding voor aanbrengen van klanten moet om

Het Financieele Dagblad: 2 mei 2013

AFM pleit voor directe beloning

De Telegraaf

Shake-out dreigt voor vermogensbeheerders

De Telegraaf: 9 april 2013

AMSTERDAM – De Nederlandse markt voor onafhankelijk vermogensbeheer gaat zware tijden tegemoet: voor een groot aantal partijen dreigt faillissement of een overname.

Het Financieele Dagblad

Vergelijkingssites kunnen markt openbreken

Het Financieele Dagblad: 3 april 2013

Veranderingen in regelgeving leiden ertoe dat steeds meer partijen beleggers de dienstverlening van vermogensbeheerders met elkaar laat vergelijken.

VVP

Vergelijkingssite vermogensbeheerders van start

VVP: 28 maart 2013

Vermogensbeheer.nl is begonnen met het beoordelen van vermogensbeheerders op het gebied van onafhankelijkheid, transparantie, kosten en organisatie.

Z24

Vermogensbeheer.nl: private banks krijgen zesjes

Z24: 27 maart 2013

De site Vermogensbeheer.nl beoordeelt vermogensbeheerders vanaf woensdag met een eigen puntensysteem. Chique private banks voor particulieren met een paar ton of meer scoren niet bijzonder hoog.

De Telegraaf

Rapportcijfer vermogensbeheer

De Telegraaf: 27 maart 2013

AMSTERDAM - Op zoek naar een andere vermogensbeheerder? Een nieuwe vergelijkingssite geeft vanaf vandaag ruim 100 aanbieders een reating.

AssurantieMagazine

Vergelijkingssite vermogensbeheerders van start

AssurantieMagazine: 27 maart 2013

Woensdag is de site Vermogensbeheer.nl van start gegaan, naar eigen zeggen "de eerste site die informatie over alle vermogensbeheerders in Nederland toegankelijk en vergelijkbaar maakt". Op de site zijn 138 vermogensbeheerders te vinden, waarvan er 104 in de vergelijkingsmodule zijn opgenomen.

Webondernemer vergelijkt vermogensbeheerders

Gooise Ondernemers: 27 maart 2013

Vermogensbeheer.nl is de eerste website die informatie over het merendeel van de vermogensbeheerders in Nederland vergelijkbaar maakt.

InFinance.nl

Infinance: Chique private banks scoren niet hoog

InFinance.nl: 27 maart 2013

Begin deze maand lanceerde de site Vermogensbeheer.nl een internetplatform dat inmiddels 104 vermogensbeheerders in Nederland vergelijkt.

Z24

Vermogensbeheer: vergelijkingssite zet kosten naast elkaar

Z24: 5 maart 2013

Banken en andere vermogensbeheerders die geld van particulieren en ondernemers beleggen, zijn traditioneel huiverig om kosten open en bloot te tonen. Een nieuwe prijsvergelijker predikt transparantie.