Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Belegger.nl

Berichten Belegger.nl

Theodoor Gilissen wint Gouden Stier 2014

Belegger.nl: 14 november 2014

Theodoor Gilissen wint net als vorig jaar de Gouden Stier voor beste Vermogensbeheerder. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van Belegger.nl zijn er nog zeven andere prijzen vergeven aan partijen uit de beleggingswereld.

Vermogensbeheer.nl in vakjury bij Gouden Stier 2014

Belegger.nl: 22 augustus 2014

Belegger.nl krijgt voor de Gouden Stier ook in 2014 hulp van de vergelijkingssite Vermogensbeheer.nl.

Provisieverbod maakt consumenten een stuk bewuster

Belegger.nl: 11 april 2014

Het kan voor sommige beleggers even schrikken zijn: de eerste kwartaalfactuur van de vermogensbeheerder valt weer op de mat.

Gouden Stieren openen de beurs in Amsterdam

Belegger.nl: 15 november 2013

De winnaars van de Gouden Stier mochten de beurs in Amsterdam vandaag openen. Als jurylid was Koen Laarhoven van Vermogensbeheer.nl ook uitgenodigd. Van de bijeenkomt is een filmpje gemaakt waarin de winnaars en de jury geïnterviewd worden.

Theodoor Gilissen wint Gouden Stier 2013

Belegger.nl: 8 november 2013

Voor de zevende keer is de Gouden Stier georganiseerd door de beleggingswebsite Belegger.nl van Sanoma. Er zijn in negen verschillende categorieën Gouden Stieren vergeven. De vakjury bestond dit jaar uit Jaap Koelewijn (Nyenrode), Koen Laarhoven (Vermogensbeheer.nl), Jan Maarten Slagter (VEB), Corné van Zeijl (SNS) en Giuseppe van der Helm (VBDO).

Vermogensbeheer.nl kennispartner bij Gouden Stier 2013

Belegger.nl: 2 september 2013

AMSTERDAM (Belegger.nl) – Belegger.nl krijgt dit jaar bij het onderzoek naar de beste Vermogensbeheerder hulp van vergelijkingswebsite Vermogensbeheer.nl. Met het inschakelen van deze kennispartner krijgt de Gouden Stier voor beste Vermogensbeheerder 2013 extra gewicht.