Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Vermogensbeheer.nl kennispartner bij Gouden Stier 2013

Belegger.nl: 2 september 2013

AMSTERDAM (Belegger.nl) – Belegger.nl krijgt dit jaar bij het onderzoek naar de beste Vermogensbeheerder hulp van vergelijkingswebsite Vermogensbeheer.nl. Met het inschakelen van deze kennispartner krijgt de Gouden Stier voor beste Vermogensbeheerder 2013 extra gewicht.

Vorig jaar hielpen IVVT – Instituut voor Vermogenstoetsing en oprichter Jan-Paul Raterink bij het opstellen van een vragenlijst en een casus voor het toetsen van de vermogensbeheerders. Dit jaar wordt die rol overgenomen door Vermogensbeheer.nl en z’n oprichter en eigenaar Koen Laarhoven.

Vermogensbeheer.nl stelt zijn database ter beschikking voor het beoordelen van de inzendingen voor de Gouden Stier voor beste Vermogensbeheerder 2013. Daarnaast helpt Laarhoven bij het opstellen van de vragenlijst en casus. Hij heeft als lid van de vakjury bovendien een duidelijke stem bij het bepalen van de winnaars in alle categorieën.

De vergelijkingswebsite ging in maart van dit jaar van start en beschikt inmiddels over een flinke database met gegevens van vermogensbeheerders in Nederland. Het vergelijken en kiezen van een passende vermogensbeheerder wordt zo een stuk gemakkelijker. Volgens Laarhoven wordt de beheerder lang niet altijd op het hoogste rendement gekozen, maar spelen factoren als transparantie, beleggingsstrategie, kostenbeheer, locatie en persoonlijke aanpak veel vaker een rol.

Vermelding op de website is gratis. Zodra een vermogensbeheerder voldoende gegevens heeft aangeleverd, wordt deze beoordeeld met 1 tot en met 5 sterren. Als de vermogensbeheerder leads doorgestuurd wil krijgen, betaalt hij voor die dienst.

Vandaag verstuurt Belegger.nl een uitnodiging voor deelname aan het onderzoek voor de Gouden Stier voor beste Vermogensbeheerder 2013. Dat onderzoek bestaat uit een vragenlijst en een verzoek om een beleggingsvoorstel te maken voor een fictief echtpaar. Vermogensbeheerders die kans willen maken op de Gouden Stier, kunnen meedoen met het onderzoek.

Bron: Belegger.nl