Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.863 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.863 beoordelingen



Pagina 1 van 63 (1863 beoordelingen)
Dhr Smit
10
Vermogensbeheer.nl hielp erfgoed, ook met advies over een vermogensbeheerder, die niet alles online deelt, en waar ook niet direct een Follow up voor hen aan zat. Hun onafhankelijk oordeel heeft me erg geholpen bij het maken van mijn keuze.
7 juni 2024
Dhr Korteweg
9
Geen review tekst
5 juni 2024
Dhr Martens
10
Zeer goed contact en luisterend voor de persoonlijke situatie en behoeften. Zeer deskundig!
4 juni 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
30 mei 2024
Dhr Daandels
9
De heer van Manen heeft ons uitstekend geholpen bij het maken van keuzes voor de juiste partijen om onze middelen te beleggen.
30 mei 2024
Dhr Poortman
8
Beste Joost, Dank voor je advies en alle informatie bij het zoeken/vinden van de beste bij ons passende vermogensbeheerder. We waarderen je kennis en betrokkenheid ten zeerste en zullen jullie zeker aanbevelen! Nogmaals dank. Hartelijke groet, Corjan Poortman | Keukens
30 mei 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
29 mei 2024
Dhr Oudijn
9
Na aanvraag van rapport kort telefonisch contact gehad. O.b.v. een aantal zeer specifieke vragen een op maat rapport / voorstel / shortlist ontvangen. Uit deze shortlist van 5 aanbieders zelf de keuze gemaakt met 3 partijen in gesprek te gaan en er daar één van gekozen. Top dienstverlening van Vermogensbeheer.nl. In een markt waar ik nooit mee te maken heb gehad hebben ze me geholpen met het maken van de juiste keuze. Aanrader!
24 mei 2024
Anoniem
10
Dit was erg behulpzaam en informatief voor mijn zoektocht naar een geschikte vermogensbeheerder. Ik was onder de indruk van het referentierapport. En kreeg ook mondeling uitgebreide toelichting en kon vragen stellen. Helemaal niet gek allemaal. Top
24 mei 2024
Anoniem
9
Ik heb het als zeer positief ervaren dat Vermogensbeheer.nl de klant volledig vrij laat bij de keuze in hoeverre en in welke mate hij of zij gebruik wil maken van de diensten van Vermogensbeheer.nl. Dat kan variëren van alleen het opvragen van selectierapporten met informatie over vermogensbeheerders tot en met persoonlijke begeleiding in het proces om de keuze te maken voor een specifieke vermogensbeheerder.
23 mei 2024
Dhr Tjaden
10
Ik ben uiterst tevreden over de dienstverlening van Vermogensbeheer.nl. Dankzij hun deskundig advies hebben ze me geholpen de beste vermogensbeheerder te kiezen voor het beleggen van mijn vermogen.
22 mei 2024
Dhr Ronckers
9
Contact gehad met vermogensbeheer.nl om een vergelijking te maken tussen verschillende aanbieders. Prima geholpen en goed geadviseerd
21 mei 2024
Dhr de Haan
9
Ik ben/was niet bekend met vermogensbeheerders, met behulp van deze Club, en hun ondersteuning, heb ik een keuze kunnen maken, omdat vermogensbeheer.nl , alle vermogensbeheerders goed volgt op hun prestatie, dit is lastig, maar toch een ondersteuning in mijn keuze, ik heb er een goed gevoel bij, nu maar af wachten, ik ben iemand die niet snel veranderd, maar! als de voorspellingen niet het verwachten resultaat opleveren, dan laat ik dat wel weten!.
20 mei 2024
Anoniem
9
Goede opvolging en advies.
19 mei 2024
Dhr Mooij
9
Niets om op aan te merken
16 mei 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
16 mei 2024
Dhr Pak
9
Vlotte service, to the point. Wie een vermogensbeheerder zoekt, kan door vermogensbeheer.nl de bomen in het bos zien.
14 mei 2024
Anoniem
8
Fijn advies en een helder rapport. De follow-up via diverse emails (u heeft recent contact gehad….e.d.), mag minder.
11 mei 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
8 mei 2024
Anoniem
9
Geen review tekst
8 mei 2024
Anoniem
8
Geen review tekst
6 mei 2024
Anoniem
9
Geweldige persoonlijke op maat service die me een stap verder heeft geholpen met advies voor mijn financiële planning inclusief advies voor vermogensbeheer.
5 mei 2024
Anoniem
10
Gedegen informatie.
5 mei 2024
Dhr de Vries
9
Makkelijk, duidelijk, eerlijk. Goede hulp om een keuze te maken.
3 mei 2024
Anoniem
10
Perfecte service en goed advies. Denken mee in persoonlijk contact en persoonlijke keuze mogelijkheden
1 mei 2024
Anoniem
9
Plezierig contact, goede voorlichting, uitstekende documentatie
30 april 2024
Anoniem
10
Geen review tekst
30 april 2024
Anoniem
10
prima
29 april 2024
Anoniem
9
Vriendelijke en nuttige informatie
28 april 2024
Anoniem
8
Klantgericht, goed advies, aardige adviseur
27 april 2024