Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Van Lanschot

Van Lanschot
Van Lanschot, opgericht in 1737, is een gespecialiseerde wealthmanager en richt zich op het behoud en opbouw van vermogen van haar klanten. De bank biedt een fullservice dienstverlening waaronder ook vermogensbeheer. Op het gebied van vermogensbeheer werkt Van Lanschot nauw samen met dochteronderneming Kempen Capital Management (KCM) te Amsterdam.

Van Lanschot kent vermogensbeheer waarbij de klant regelmatig contact heeft met de private banker. Aan de hand van de doelen en financiële situatie, bepaalt de klant samen met de banker welk risicoprofiel het beste past. Binnen vermogensbeheer kan gekozen worden voor een vijftal verschillende invullingen van de beleggingsportefeuilles. Invulling door middel van actieve beleggingsfondsen met of zonder alternatieven, duurzaam, smart of index.

Bij de samenstelling van de portefeuille maakt Van Lanschot gebruik van de eigen belegginsfondsen van dochteronderneming Kempen Capital Management (KCM) te Amsterdam.

Van Lanschot biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies aan vanaf € 500.000.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Door heel het land
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Van Lanschot gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Triodos Bank Private Banking Vanaf €500.000
ING Private Banking Vanaf €500.000
ABN AMRO MeesPierson Vanaf €500.000
InsingerGilissen Vanaf €1.000.000