Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Van Lanschot rondt overname Hof Hoorneman af

15 januari 2021

Van Lanschot Kempen heeft de overname van Hof Hoorneman Bankiers met succes heeft afgerond. Dat maakte zakenbank vandaag bekend.

Met deze overname, die op 18 augustus 2020 werd aangekondigd, zet het bedrijf naar eigen zeggen een volgende stap in de uitvoering van zijn groeistrategie.

Al in december werd bekend dat de toezichthouders hun goedkeuring hebben verleend aan deze overname en de beoogde integratie van Hof Hoorneman Bankiers in Van Lanschot Kempen.

Nu gaan we aan de slag om het daadwerkelijke samengaan voor te bereiden. Zo bieden we de medewerkers van Hof Hoorneman Bankiers de mogelijkheid om bij Van Lanschot Kempen in dienst te treden en brengen we bepaalde herkenbare vormen van de dienstverlening van Hof Hoorneman onder in het producten- en dienstenpalet van Van Lanschot Kempen”, stelt Hof Hoorneman in een eigen bericht. Voor de cliënten van de bank uit Gouda verandert er voorlopig niets.

Van Lanschot verwacht de integratie van klanten, medewerkers en fondsen van Hof Hoorneman Bankiers tegen het einde van 2021 te hebben afgerond.

Zie: Hof Hoorneman Bankiers | Van Lanschot

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen