Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Van Lanschot Kempen lijft Hof Hoorneman in

18 augustus 2020

Van Lanschot Kempen neemt Hof Hoorneman Bankiers over. Met de overname vloeit zo'n €1,9 miljard aan beheerd vermogen binnen bij Van Lanschot.

Met de overname van Hof Hoorneman Bankiers, gevestigd in Gouda, verstevigt Van Lanschot zijn private banking-positie verder.

Karl Guha, bestuursvoorzitter van Van Lanschot Kempen, is zeer enthousiast over de overname. Volgens hem past die uitstekend in de groeistrategie van zijn bedrijf. "Hof Hoorneman Bankiers heeft een onderscheidende positionering in de markt en biedt een goede fit qua klantenmix, beleggingsbeleid, bedrijfscultuur en persoonlijke klantbenadering. Er zijn aanzienlijke schaalvoordelen te realiseren, waarbij ruimte is voor verdere groei".

van-lanschot-voorkant-250x165

"Het is tegenwoordig zo dat financiële instellingen aan steeds meer wetten en regels moeten voldoen. Dat is in uw, ons én het algemeen belang. Het voldoen aan deze almaar toenemende wet- en regelgeving legt verhoudingsgewijs een steeds grotere druk op kleinere organisaties als de onze. In dit opzicht zorgt de overname voor een meer gezonde balans tussen compliance en de dienstverlening aan onze klanten". stelt Hof Hoorneman.

Zie: Hof Hoorneman Bankiers | Van Lanschot

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen