Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

Van Lanschot

Van Lanschot, opgericht in 1737, is een gespecialiseerde wealthmanager en richt zich op het behoud en opbouw van vermogen van haar klanten. De bank biedt een fullservice dienstverlening waaronder ook vermogensbeheer. Op het gebied van vermogensbeheer werkt Van Lanschot nauw samen met dochteronderneming Kempen Capital Management (KCM) te Amsterdam.

Van Lanschot kent vermogensbeheer A la Carte. Bij vermogensbeheer A la Carte hebt u regelmatig contact met uw private banker. Aan de hand van uw doelen en financiële situatie, bepaalt u samen met uw banker welk risicoprofiel het beste bij u past. Binnen vermogensbeheer A la Carte kunt u kiezen uit een drietal verschillende invullingen van uw beleggingsportefeuille. Van het Huis (actieve beleggingsfondsen), Duurzaam+ (duurzame beleggingsfondsen) of Index (indexfondsen en ETF’s).

Bij de samenstelling van de portefeuille maakt Van Lanschot gebruik van de eigen belegginsfondsen van dochteronderneming Kempen Capital Management (KCM) te Amsterdam.

Van Lanschot biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies aan vanaf € 500.000.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers100 of meer medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Door heel het land
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Van Lanschot gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000