Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Van Lanschot ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000

Over Van Lanschot

Van Lanschot, opgericht in 1737, is een gespecialiseerde wealthmanager en richt zich op het behoud en opbouw van vermogen van haar klanten. De bank biedt een fullservice dienstverlening waaronder ook vermogensbeheer. Op het gebied van vermogensbeheer werkt Van Lanschot nauw samen met dochteronderneming Kempen Capital Management (KCM) te Amsterdam. In Nederland heeft Van Lanschot kantoren in de meeste grote steden.

Van Lanschot kent vermogensbeheer A la Carte. Bij vermogensbeheer A la Carte hebt u regelmatig contact met uw private banker. Aan de hand van uw doelen en financiële situatie, bepaalt u samen met uw banker welk risicoprofiel het beste bij u past. Binnen vermogensbeheer A la Carte kunt u kiezen uit een drietal verschillende invullingen van uw beleggingsportefeuille. Van het Huis (actieve beleggingsfondsen), Duurzaam+ (duurzame beleggingsfondsen) of Index (indexfondsen en ETF’s).

Gespecialiseerde vermogensbeheerders vullen vervolgens conform een van deze drie varianten uw beleggingsportefeuille in. Zij toetsen voortdurend of uw beleggingen nog passen bij uw risicoprofiel. En als dat nodig is, passen zij uw portefeuille aan. Per kwartaal ontvangt u een uitgebreide rapportage met alle transacties in uw portefeuille. Bij de samenstelling van de portefeuille maakt Van Lanschot gebruik van de eigen belegginsfondsen van dochteronderneming Kempen Capital Management (KCM) te Amsterdam.
Van Lanschot

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Van Lanschot
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 500.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.