Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Oyens & Van Eeghen

De oorsprong van Oyens & Van Eeghen gaat terug naar 1797. Sinds haar oprichting kent Oyens & Van Eeghen een lange geschiedenis als vermogensbeheerder en Private Bank. Oyens & Van Eeghen bedient cliënten vanuit een drietal vestigingen: Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Heerenveen.

Oyens & Van Eeghen werkt met 7 verschillende risicoprofielen die goed gespreid beleggen in wereldwijde kwaliteitsaandelen, Europese staatsobligaties en bedrijfsobligaties. Afhankelijk van het risicoprofiel is het beleggingsbeleid gericht op vermogensbehoud, vermogensgroei of inkomensvoorziening.

Voor het aanbieden van de juiste vermogensoplossing hanteert Oyens & Van Eeghen een gestructureerd adviesproces. Dit adviesproces is een dynamisch en continu proces aangezien de persoonlijke situatie van een cliënt kan veranderen en de financiële markten voortdurend in beweging zijn.

Oyens & Van Eeghen biedt Private Banking aan vanaf € 250.000,- vrij belegbaar vermogen.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en)Bank of New York Mellon
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Heerenveen
Nieuws over Oyens & Van Eeghen
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Oyens & Van Eeghen gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »