Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Oyens & Van Eeghen

Vergelijk Oyens & Van Eeghen ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 250.000   -   Vestigingen:  Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Heerenveen, Valkenburg

Over Oyens & Van Eeghen

De oorsprong van Oyens & Van Eeghen gaat terug naar 1797. Sinds haar oprichting kent Oyens & Van Eeghen een lange geschiedenis als bank en vermogensbeheerder. Vandaag de dag heeft Oyens & Van Eeghen een beleggingsondernemingsvergunning en vier vestigingen, in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch, Heerenveen en Valkenburg.

Oyens & Van Eeghen is per 1 januari 2016 overgenomen door de Delen Group, dat op haar beurt onderdeel is van de Belgische, beursgenoteerde investeringsmaatschappij Ackermans & Van Haaren. De Delen Group beheert een vermogen van ca. 40 miljard euro in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

De vermogensoplossingen van Oyens & Van Eeghen bestaan uit vermogensbeheer en fiduciair advies voor families, particulieren, DGA’s, verenigingen en stichtingen. Uitgangspunt voor de dienstverlening van Oyens & Van Eeghen zijn de wensen en doelstellingen van de cliënt. Het is de ambitie van Oyens & Van Eeghen te excelleren in een betrokken, kennis gedreven, pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening.

Voor het aanbieden van de juiste vermogensoplossing hanteert Oyens & Van Eeghen een gestructureerd adviesproces. Dit adviesproces is een dynamisch en continu proces daar de persoonlijke situatie van een cliënt kan veranderen en de financiële markten voortdurend in beweging zijn. Om tot een onafhankelijke en brede beleggingsvisie te komen, maakt Oyens & Van Eeghen gebruik van zowel externe als interne research.

Oyens & Van Eeghen werkt met verschillende Multi-Asset risicoprofielen die goed gespreid beleggen in wereldwijde aandelen, Europese staatsobligaties, bedrijfsobligaties en complementaire beleggingen. Afhankelijk van het risicoprofiel is het beleggingsbeleid gericht op vermogensbehoud of vermogensgroei met behulp van liquide en efficiënte beleggingsinstrumenten.

Oyens & Van Eeghen ziet er op toe dat de geformuleerde doelstellingen in lijn blijven op het gebied van rendement en risico. De gekozen vermogensoplossing wordt daarom periodiek met de cliënt geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.

Oyens & Van Eeghen biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000,- vrij belegbaar vermogen.
Oyens & Van Eeghen

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Oyens & Van Eeghen
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 250.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en de Vereniging van Vermogensbeheerders en Commissionairs (VV&C).
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)Bank of New York Mellon
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudPeriodiek wordt er voor de klant een ALM-studie gemaakt om de beleggingsportefeuille af te stemmen op de persoonlijke situatie en de lange termijn vooruitzichten voor de financiële markten. Persoonlijk contact is een belangrijk onderdeel van de Oyens & Van Eeghen propositie. In geval van bijzondere ontwikkelingen op de financiële markten wordt de klant tussentijds geïnformeerd via een Market Update.
DSI geregistreerdVermogensbeheerders en Relatiebeheerders zijn DSI geregistreerd.
Eigen vermogen medewerkersN.v.t.
Vestiging(en)Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Heerenveen, Valkenburg

Medewerkers

Frederik Baert
Frederik Baert

Directievoorzitter

Vanessa Geudens
Vanessa Geudens

CFO/COO