Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

Oyens & Van Eeghen

De oorsprong van Oyens & Van Eeghen gaat terug naar 1797. Oyens & Van Eeghen heeft vestigingen, in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch, Heerenveen en Valkenburg en is sinds 1 januari 2016 onderdeel van Delen Private Bank. De vermogensoplossingen van Oyens & Van Eeghen bestaan uit vermogensbeheer en fiduciair advies voor families, particulieren, DGA’s, verenigingen en stichtingen.

Oyens & Van Eeghen werkt met verschillende Multi-Asset risicoprofielen die goed gespreid beleggen in wereldwijde aandelen, Europese staatsobligaties, bedrijfsobligaties en complementaire beleggingen. Afhankelijk van het risicoprofiel is het beleggingsbeleid gericht op vermogensbehoud of vermogensgroei met behulp van liquide en efficiënte beleggingsinstrumenten.

Oyens & Van Eeghen ziet er op toe dat de geformuleerde doelstellingen in lijn blijven op het gebied van rendement en risico. De gekozen vermogensoplossing wordt daarom periodiek met de cliënt geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.

Oyens & Van Eeghen biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en)Bank of New York Mellon
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Heerenveen, Valkenburg
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Oyens & Van Eeghen.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000