Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Belgische bank neemt Nobel Vermogensbeheer over

16 november 2019

Delen Private Bank neemt Nobel Vermogensbeheer over. Daarmee versterkt de Belgische bank haar aanwezigheid in Nederland, waar ze opereert onder de naam Oyens & Van Eeghen.

Nobel Vermogensbeheer en Oyens & Van Eeghen gaan voortaan samen door het leven onder de naam Oyens & Van Eeghen. Delen Private Bank neemt de klanten en medewerkers van Nobel Vermogensbeheer over. Zij worden in de loop van de volgende maanden geïntegreerd in Oyens & Van Eeghen.

Eind augustus 2019 bedroeg het beheerd vermogen bij Nobel Vermogensbeheer ruim €260 miljoen.
De overname van Nobel past binnen de groeistrategie van Delen Private Bank in Nederland.

"We zijn in Nederland aanwezig sinds 2015, via de overname van Oyens & Van Eeghen”, zegt Frederik Baert, algemeen directeur van Oyens & Van Eeghen. “We zijn erin geslaagd het model van Delen Private Bank succesvol te implementeren. Dat resulteerde in een stijging van het aantal klanten. Oyens & Van Eeghen telt ondertussen vier kantoren. Met de overname van Nobel Vermogensbeheer steken we opnieuw een tandje bij".

Zie: Delen Private Bank Nederland | Nobel Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen