Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Oyens & Van Eeghen gaat verder als Delen Private Bank

4 februari 2022

Vermogensbeheerder Oyens & Van Eeghen heet voortaan Delen Private Bank. Het neemt daarmee de naam over van het Belgische moederbedrijf dat haar begin 2016 overnam. Onder de nieuwe naam gaat zij zich in Nederland nadrukkelijker profileren als private bank.

Er komt geen harde instapdrempel voor nieuwe klanten. Het beheerd vermogen van het voormalige Oyens & Van Eeghen passeerde onlangs de magische grens van €1 miljard.

“De €1 miljard vermogen onder beheer is een symbolische mijlpaal en onderstreept de kracht van ons Nederlandse team. De tijd is rijp om vanaf nu te gaan opereren onder één en dezelfde naam", zegt Eric Lechien, lid van het directiecomité van het Belgische moederbedrijf:

Sinds 2018 nam het beheerd vermogen met 150% toe. Directielid Bart Tishauser licht toe: “Die stijging is voor ongeveer gelijke delen toe te schrijven aan organische groei, het positieve beurseffect en het gevolg van de overname en vlotte integratie van Nobel Vermogensbeheer.”

Het bedrijf zegt onder de nieuwe naam open te staan voor acquisities van andere bedrijven.

Zie: Delen Private Bank Nederland

Gerelateerd:

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen