Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Hof Hoorneman Bankiers

Vergelijk Hof Hoorneman Bankiers ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 5.000   -   Vestigingen:  Gouda, Laren, 's-Hertogenbosch, Arnhem, Maastricht, Groningen

Over Hof Hoorneman Bankiers

Hof Hoorneman Bankiers uit Gouda beheert sinds 1989 vermogens. Hof Hoorneman ontwikkelt eigen beleggingsproducten met een paraplustructuur. Deze zogenaamde Hof Hoorneman Investment Funds NV geeft aandelen uit in series die corresponderen met eigen subfondsen. Naast de hoofdvestiging in Gouda heeft de bank kantoren in Arnhem, Laren, 's-Hertogenbosch, Groningen en Maastricht.

Bij het beleggen van vermogen past Hof Hoorneman Bankiers het principe van ‘value investing’ toe. Hierbij selecteert het aandelen van ondergewaardeerde ondernemingen voor uw beleggingsportefeuille. Dit doet het aan de hand van een ‘bottum-up’ strategie die gericht is op de lange termijn. Daarbij let het op de toekomstige rendementsmogelijkheden en heeft het een sterke focus op ‘small-‘ en ‘midcaps’ plus cashflow. Kenmerkend voor de aanpak is verder dat Hof Hoorneman Bankiers zich niet bezighoudt met 'indexbeleggen'.

Hof Hoorneman Bankiers biedt maatwerk vermogensbeheer vanaf €500.000. Een Fondsenrekening is mogelijk vanaf €250.000 en online vermogensbeheer is er vanaf €5.000.
Hof Hoorneman Bankiers

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Hof Hoorneman Bankiers
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 5.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen