Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Hof Hoorneman Bankiers

Vergelijk Hof Hoorneman Bankiers ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000   -   Vestigingen:  Gouda, Laren, 's-Hertogenbosch, Arnhem, Maastricht, Groningen

Over Hof Hoorneman Bankiers

Hof Hoorneman Bankiers uit Gouda beheert sinds 1989 vermogens. Dit doet de bank voor onder andere particulieren, ondernemingen, stichtingen, verenigingen en pensioenfondsen. Vervolgens ontwikkelt het beleggingsproducten met een paraplustructuur. Deze zogenaamde Hof Hoorneman Investment Funds NV geeft aandelen uit in series die corresponderen met subfondsen. Eveneens is het mogelijkheid pensioen- en lijfrenteverzekeringen via derden onder te brengen in de beleggingsfondsen. Naast de vestiging in Gouda heeft de bank kantoren in Arnhem, Blaricum, 's-Hertogenbosch en Maastricht en telt de onderneming ongeveer 55 medewerkers.

Bij het beleggen van vermogen past Hof Hoorneman Bankiers het principe van ‘value investing’ toe. Hierbij selecteert het aandelen van ondergewaardeerde ondernemingen voor uw beleggingsportefeuille. Dit doet het aan de hand van een ‘bottum-up’ strategie die gericht is op de lange termijn. Daarbij let het op de toekomstige rendementsmogelijkheden en heeft het een sterke focus op ‘small-‘ en ‘midcaps’ plus cashflow. De risicospreiding realiseert de bankier door een grote spreiding over zowel landen en sectoren alsook over aandelen en (bedrijfs)obligaties. Kenmerkend voor de aanpak is verder dat Hof Hoorneman Bankiers zich niet bezighoudt met 'indexbeleggen'. Ook laat het zich niet leiden door de waan van de dag, maar baseert zich te allen tijde op grondig eigen onderzoek en analyse.
Hof Hoorneman Bankiers

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Hof Hoorneman Bankiers
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.