Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Hof Hoorneman Bankiers

Hof Hoorneman Bankiers uit Gouda beheert sinds 1989 vermogens. Hof Hoorneman ontwikkelt eigen beleggingsproducten met een paraplustructuur. Deze zogenaamde Hof Hoorneman Investment Funds NV geeft aandelen uit in series die corresponderen met eigen subfondsen. Naast de hoofdvestiging in Gouda heeft de bank kantoren in Arnhem, Laren, 's-Hertogenbosch, Groningen en Maastricht.

Bij het beleggen van vermogen past Hof Hoorneman Bankiers het principe van ‘value investing’ toe. Hierbij selecteert het aandelen van ondergewaardeerde ondernemingen voor uw beleggingsportefeuille. Dit doet het aan de hand van een ‘bottum-up’ strategie die gericht is op de lange termijn. Daarbij let het op de toekomstige rendementsmogelijkheden en heeft het een sterke focus op ‘small-‘ en ‘midcaps’ plus cashflow. Kenmerkend voor de aanpak is verder dat Hof Hoorneman Bankiers zich niet bezighoudt met 'indexbeleggen'.

Hof Hoorneman Bankiers biedt maatwerk vermogensbeheer vanaf €500.000. Een Fondsenrekening is mogelijk vanaf €250.000 en online vermogensbeheer is er vanaf €5.000.
Oprichtingsjaar1989
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers50 tot 100 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Gouda, Laren, 's-Hertogenbosch, Arnhem, Maastricht, Groningen
Nieuws over Hof Hoorneman Bankiers
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »