Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Hof Hoorneman Bankiers

Beschrijving
Hof Hoorneman Bankiers uit Gouda beheert sinds 1989 vermogens. Dit doet de bank voor onder andere particulieren, ondernemingen, stichtingen, verenigingen en pensioenfondsen. Vervolgens ontwikkelt het beleggingsproducten met een paraplustructuur. Deze zogenaamde Hof Hoorneman Investment Funds NV geeft aandelen uit in series die corresponderen met subfondsen. Eveneens is het mogelijkheid pensioen- en lijfrenteverzekeringen via derden onder te brengen in de beleggingsfondsen. Naast de vestiging in Gouda heeft de bank kantoren in Arnhem, Blaricum, 's-Hertogenbosch en Maastricht en telt de onderneming ongeveer 55 medewerkers.

Bij het beleggen van vermogen past Hof Hoorneman Bankiers het principe van ‘value investing’ toe. Hierbij selecteert het aandelen van ondergewaardeerde ondernemingen voor uw beleggingsportefeuille. Dit doet het aan de hand van een ‘bottum-up’ strategie die gericht is op de lange termijn. Daarbij let het op de toekomstige rendementsmogelijkheden en heeft het een sterke focus op ‘small-‘ en ‘midcaps’ plus cashflow. De risicospreiding realiseert de bankier door een grote spreiding over zowel landen en sectoren alsook over aandelen en (bedrijfs)obligaties. Kenmerkend voor de aanpak is verder dat Hof Hoorneman Bankiers zich niet bezighoudt met 'indexbeleggen'. Ook laat het zich niet leiden door de waan van de dag, maar baseert zich te allen tijde op grondig eigen onderzoek en analyse.
Let op! U kunt Hof Hoorneman Bankiers niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen