Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Delen Private Bank Nederland

Delen Private Bank Nederland
Delen Private Bank Nederland is een expert in het beheer en de bescherming van je vermogen. Bij Delen Private Bank gaan traditie en innovatie hand in hand. De private bank biedt niet alleen een brede blik op je vermogen (o.a. in de vorm van financiële en estate planning), maar ook digitale gemak en persoonlijke service. Delen Private Bank bedient klanten in Nederland vanuit vier vestigingen: Amsterdam, Den Bosch, Heerenveen en Hengelo.

Delen Private Bank Nederland werkt met 7 verschillende risicoprofielen die goed gespreid beleggen in wereldwijde kwaliteitsaandelen, Europese staatsobligaties en bedrijfsobligaties. Afhankelijk van het risicoprofiel is het beleggingsbeleid gericht op vermogensbehoud, vermogensgroei of inkomensvoorziening. Voor het aanbieden van de juiste vermogensoplossing hanteert Delen Private Bank Nederland een gestructureerd adviesproces. Dit adviesproces is een dynamisch en continu proces aangezien de persoonlijke situatie van een klant kan veranderen en de financiële markten voortdurend in beweging zijn.

Delen Private Bank Nederland kent geen vaststaande instapgrens en is er voor zowel de particulier als de (ex-) ondernemer/zzp'er. Kleinere vermogens zijn dus ook welkom, echter dan kijkt de bank wel naar het potentieel van de klant om binnen afzienbare tijd door te groeien naar een vermogen van minimaal 250.000 euro.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 25 tot 50 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) 's-Hertogenbosch, Amsterdam, Heerenveen, Hengelo
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Delen Private Bank Nederland gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Van Lanschot Vanaf €500.000
Bank ten Cate & Cie Vanaf €1.000.000
InsingerGilissen Vanaf €1.000.000
ABN AMRO MeesPierson Vanaf €500.000