Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Lombard Odier

Let op! Lombard Odier Nederland is niet meer actief als private bank. Dit betreft het oude profiel van Lombard Odier uit de tijd dat men als private bank in Nederland nog actief was.

De activiteiten van Lombard Odier Nederland zijn overgenomen door InsingerGilissen.
Lombard Odier
Lombard Odier & Cie is een Zwitserse private bank en familiebedrijf opgericht in 1796. De kernactiviteit van de bank is het adviseren en beheren van vermogens van particuliere en institutionele beleggers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genève en in Nederland heeft de bank een vestiging in Amsterdam.

Beleggingsportefeuilles op maat en integrale risicobeheersing, dat is de uitkomst van het beleggingsbeleid van Lombard Odier. Hierbij kiest het bij de samenstelling van de portefeuilles voor ‘asset allocatie’, open architectuur en ‘best-of-class’ oplossingen. Risicobeheersing maakt een integraal onderdeel uit van het beleggingsproces. De bank beheert onder andere traditionele beleggingsfondsen, alternatieve beleggingen (hedge fondsen, private equity) en een selectie van externe en multi beheersfondsen.
LET OP! Lombard Odier is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 25 tot 50 medewerkers
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

InsingerGilissen Vanaf €1.000.000
Delen Private Bank Nederland Vanaf €10.000
ABN AMRO MeesPierson Vanaf €500.000
Van Lanschot Vanaf €500.000