Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

InsingerGilissen

InsingerGilissen
InsingerGilissen is een private bank die is ontstaan uit een fusie, op 1 oktober 2017, tussen Bank Insinger de Beaufort N.V. en Theodoor Gilissen Bankiers N.V. De nieuw gevormde private bank maakt onderdeel uit van Quintet Private Bank (Europe) S.A.

InsingerGilissen biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan vermogende particulieren en families, stichtingen, verenigingen en institutionele partijen. Er wordt een breed palet aan private banking en wealth management producten en diensten geboden. De missie van InsingerGilissen is haar cliënten onafhankelijk en effectief te begeleiden bij belangrijke vermogensgerelateerde beslissingen.

Institutionele partijen worden voorzien van asset consulting, asset management en alternatieve investeringsproducten. Voor uiteenlopende institutionele beleggers belegt InsingerGilissen aandelenportefeuilles met als specialiteit duurzaam indexbeleggen.

InsingerGilissen Bankiers heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Er werken totaal circa 325 mensen bij InsingerGilissen en het toevertrouwde vermogen bedraagt circa €25 miljard.

InsingerGilissen Bankiers biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD. InsingerGilissen heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over InsingerGilissen gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Bank ten Cate & Cie Vanaf €1.000.000
ING Private Banking Vanaf €500.000
Triodos Bank Private Banking Vanaf €500.000
Delen Private Bank Nederland Vanaf €10.000