Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

InsingerGilissen

De rendementen door InsingerGilissen gerealiseerd treft u hieronder aan per kalenderjaar. Indien beschikbaar treft u ook het rendement aan in het lopende jaar.
Rendement
2017
2016
2015
2014
Defensief
1,4%
1,8%
1,6%
10,0%
Gematigd defensief
3,0%
2,3%
3,1%
10,7%
Gebalanceerd
4,4%
2,6%
3,9%
11,1%
Gematigd offensief
5,8%
3,2%
5,1%
11,7%
Offensief
7,1%
3,7%
6,1%
12,3%
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenDe getoonde rendementen zijn gerealiseerd door fusiepartner Theodoor Gilissen. Het betreft hier modelportefeuilles opgebouwd uit beleggingsfondsen exclusief alternatives bij een belegd vermogen van 1 miljoen euro.
Cumulatief netto rendement
Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van InsingerGilissen kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen