Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Heeren Vermogensbeheer

Heeren gelooft dat door een actieve, consistente, doelgerichte selectie van bedrijven een individuele aandelenportefeuille kan worden samengesteld die op langere termijn beter presteert dan de wereldwijde aandelenmarkt.

Dit doen zij door een combinatie van kwantitatieve screening en fundamentele analyse. Zij kiezen voor de lange termijn en beleggen wereldwijd in kwaliteitsaandelen van grote, degelijke en vaak bekende bedrijven die een hoog dividend betalen. Het universum is grotendeels Amerika en Europa.

Bij de obligatiebeleggingen denkt Heeren Vermogensbeheer dat door actief te beleggen in individuele obligaties, zonder grote risico’s te nemen, structureel geen beter rendement te behalen is dan de markt. Daarom kiezen zij voor het samenstellen van een portefeuille met passieve beleggingen, vooral in Exchange Traded Funds van in euro uitgegeven obligaties.
Belegt in Individuele aandelen, Trackers
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Heeren rapporteert schriftelijk maandelijks of per kwartaal en maandelijks via de nieuwsbrief HeerenNieuws (zie de website voor de eerder verschenen nieuwsbrieven).
Inzage portefeuille Via cliënt-login dagelijks uitgebreid inzage in de portefeuille, inzage ook via de bank app.
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Heeren.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Optimix Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Stroeve Lemberger Vanaf €500.000