Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Delen Private Bank

Delen Private Bank is een Belgische private bank die zich exclusief focust op discretionair vermogensbeheer en successieplanning. De bank steunt op twee stabiele aandeelhouders: de familie Delen, oprichters van de bank, en de groep Ackermans & van Haaren (familie Bertrand). Delen Private Bank beheert een vermogen van ruim 40 miljard en heeft 13 kantoren en 100 relatiebeheerders in België.

Delen Private Bank kent de volgende waarden:
  • De bank past een duurzame investeringsfilosofie toe op álle fondsen, via een proces van uitsluiting (van niet-duurzame bedrijven), dialoog (naar meer verantwoord ondernemerschap) en integratie (van parameters aangaande milieu, sociale verantwoordelijkheid en goed bestuur).
  • De klanten krijgen weldoordachte oplossingen met een gekend risico en gericht op een langdurig rendement.
  • De persoonlijke relatiebeheerder van de bank staat garant voor een discrete en toegankelijke aanpak, gebaseerd op vertrouwen.
  • Klanten kunnen rekenen op een efficiënte digitale oplossingen, zodat ze hun portefeuille in alle veiligheid kunnen raadplegen, 24/7.

Instapdrempel Delen Private Bank: huidig of in de nabije toekomst belegbaar vermogen van € 250.000.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers100 of meer medewerkers
Depotbank(en)Bank Delen (België)
Vestiging(en)Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Westerlo, Knokke, Leuven, Roeselare, Waterloo, Brasschaat, Luik, Namen, Waregem
Nieuws over Delen Private Bank
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »