Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Delen Private Bank Nederland

Delen Private Bank Nederland – tot voor kort Oyens & Van Eeghen – is een expert in het beheer en de bescherming van uw vermogen. Bij Delen Private Bank gaan traditie en innovatie hand in hand. De private bank biedt niet alleen een brede blik op uw vermogen, maar ook digitale efficiëntie en persoonlijke service. Delen Private Bank bedient cliënten in Nederland vanuit een drietal vestigingen: Amsterdam, Den Bosch en Heerenveen.


Delen Private Bank Nederland werkt met 7 verschillende risicoprofielen die goed gespreid beleggen in wereldwijde kwaliteitsaandelen, Europese staatsobligaties en bedrijfsobligaties. Afhankelijk van het risicoprofiel is het beleggingsbeleid gericht op vermogensbehoud, vermogensgroei of inkomensvoorziening. 

Voor het aanbieden van de juiste vermogensoplossing hanteert Delen Private Bank Nederland een gestructureerd adviesproces. Dit adviesproces is een dynamisch en continu proces aangezien de persoonlijke situatie van een cliënt kan veranderen en de financiële markten voortdurend in beweging zijn.

Delen Private Bank Nederland kent geen vaststaande instapgrens. Kleinere vermogens zijn dus ook welkom, echter dan kijkt de bank wel naar het potentieel van de cliënt.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en)Bank of New York Mellon
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Heerenveen
Nieuws over Delen Private Bank Nederland
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Delen Private Bank Nederland gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €2.500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »