Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Bank ten Cate & Cie

Het ‘investment committee’ van Bank ten Cate & Cie zet de richtlijnen uit voor het te voeren beleggingsbeleid. De afdeling Vermogensbeheer voert deze richtlijnen vervolgens uit in het samenstellen van de maatwerkportefeuilles.

De beleggingsstijl van Bank ten Cate & Cie kenmerkt zich door een conservatieve en behoudende stijl. Hierbij staat vermogensbehoud centraal. Bank ten Cate is een actieve vermogensbeheerder. Binnen de beleggingsportefeuilles wordt een actieve (tactische) assetlocatie toegepast. Ook de sector- en regio-allocatie is dynamisch van aard. Bank ten Cate & Cie belegt met name in individuele aandelen en obligaties van herkenbare ‘blue chip’ ondernemingen. Deze worden naar inzicht van de beheerder aangevuld met vastgoed en alternatieve beleggingen.

Bank ten Cate neemt alleen beleggingsfondsen en of indextrackers op indien men overtuigd is van de specialistische kennis van de beheerder en de toegevoegde waarde van deze bouwstenen. Deze keuzes maakt zij vanuit een geheel onafhankelijke positie, omdat de bank geen eigen beleggingsfondsen of ETF’s beheert.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Hedge Funds, Valuta
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal een uitvoerig rapport en per maand een overzicht plus een jaaroverzicht voor de fiscus.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Bank ten Cate & Cie gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

InsingerGilissen Vanaf €1.000.000
Delen Private Bank Nederland Vanaf €10.000
ING Private Banking Vanaf €500.000
Van Lanschot Vanaf €500.000