Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Auréus

Volgens de beleggingsfilosofie van Auréus is de definitie van een goed rendement afhankelijk van de doelstellingen van de klant. In dat kader hanteert Auréus vier benaderingen. Wie streeft naar een zo hoog mogelijk rendement ten opzichte van de benchmark is er de individuele strategie. Wie dicht bij de index wil blijven en een zo hoog mogelijk rendement nastreeft voor het extra gelopen risico is er de markt/factor benadering. Wie minder focust op de index, maar meer op een in absolute zin positief rendement waarin verliezen worden beperkt is er de actieve benadering. Wie naast een financieel rendement ook hecht aan een maatschappelijk en sociaal rendement is er de SRI-Impact benadering. Tot slot heeft Auréus ook een inkomensstrategie. Verder investeert Auréus ook buiten de beurs in private markten. Voor private equity is er onder meer het eigen Auréus Private Equity Vintage Programs.
Belegt in Individuele aandelen, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Hedge Funds, Private equity
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 1-5 huisfondsen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Auréus kent een maandelijkse rapportage
Inzage portefeuille Via een eigen app kan men dagelijks inzicht krijgen in de portefeuille.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

DIMA Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Stroeve Lemberger Vanaf €500.000
Florentes Vermogensbeheer Vanaf €500.000
CapitalatWork Vanaf €500.000