Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Verwer & Janssen Vermogensmanagement

Let op! Verwer & Janssen Vermogensmanagement is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Verwer & Janssen Vermogensmanagement uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Verwer & Janssen Vermogensmanagement zijn overgenomen door Trustus Capital Management.
Verwer & Janssen Vermogensmanagement
Verwer & Janssen Vermogensmanagement is een vermogensbeheerder die in 2006 is gestart en tegenwoordig opereert in Nederland, België en Luxemburg. De activiteiten bestaan uit vermogensbeheer en het verzorgen van uw financiële planning. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Roosendaal en het heeft een bijkantoor Hulst.

Verwer & Janssen Vermogensmanagement kiest bij het beleggen van uw vermogen voor gestructureerde producten. Hierbij bouwt het maatwerkportefeuilles op met verschillende gestructureerde beleggingsproducten. Dit kan variëren van garantie- en hefboomproducten als turbo’s en sprinters tot converteerbare obligaties en ‘reverse convertibles’. Daarnaast worden ook de traditionele beleggingsproducten als aandelen, obligaties en fondsen in portefeuilles toegepast. Door te beleggen via gestructureerde producten kunt u volgens Verwer & Janssen gebruik maken van kansen en risico’s die met traditionele producten niet haalbaar zijn. De werkwijze van de vermogensbeheerder sluit aan bij de beleggingsproducten. Bij het beheer baseert het zich namelijk op het zogenaamde ‘worst case’ scenario.

Verwer & Janssen Vermogensmanagement biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar 2003
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Hulst, Roosendaal
Nieuws over Verwer & Janssen Vermogensmanagement

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Velthuyse - Mulder Vermogensbeheer Vanaf €100.000
1Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Helliot Vermogensbeheer Vanaf €100.000