Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Stroeve Lemberger

Stroeve Lemberger
Stroeve Lemberger richt zich op vermogensbeheer en beleggingsadvies. De doelgroep waar Stroeve Lemberger zich op richt, zijn ondernemers, vermogende families, stichtingen en verenigingen en kleine instituten. Een aantal van deze cliënten heeft een generatielange relatie met Stroeve Lemberger. De vermogensbeheerder richt zich met name op Nederlandse cliënten en heeft vestigingen in Weesp en Maastricht.

Stroeve Lemberger is ontstaan uit het samengaan van twee familiepraktijken op het gebied van vermogensbeheer en beleggingsadvies. De historie van het bedrijf gaat terug tot het jaar 1818 toen Effectenbank Stroeve werd opgericht. De familie Stroeve is al 7 generaties lang en ruim 200 jaar actief in het effectenvak. De familie Lemberger is met de 3e generatie op rij ruim 100 jaar actief in het effectenvak.

Het beleggingsbeleid is gestoeld op een actief beleid. Een goede spreiding over verschillende beleggingscategorieën, regio's, stijlen en sectoren is daarbij belangrijk. Voor zowel aandelen- als obligatieportefeuilles wordt gebruik gemaakt van directe beleggingen in aandelen en obligaties, actief beheerde beleggingsfondsen en passief beheerde indexfondsen en indextrackers.

De vermogensbeheerder is een echte 'beleggingsboutique'. Binnen de markt van vermogensbeheerders onderscheidt Stroeve Lemberger zich door het aantal cliënten per relatiebeheerder van maximaal 50, de hoogwaardige beleggingsdienstverlening en door het aanbieden van beleggingsadvies.

Stroeve Lemberger hanteert een ondergrens van € 500.000 voor zowel vermogensbeheer als beleggingsadvies.
Oprichtingsjaar 2001
Belegd vermogen € 500 tot € 1 miljard
Medewerkers 15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als binden te aanvaarden.
Vestiging(en) Maastricht, Weesp
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Stroeve Lemberger.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer Vanaf €500.000
DIMA Vermogensbeheer Vanaf €500.000
IVV Instituut voor Vermogensopbouw Vanaf €500.000
Optimix Vermogensbeheer Vanaf €500.000