Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Overzicht van Private Banks in Nederland

Vermogensbeheer.nl heeft een overzicht van alle private banks die actief zijn in Nederland. Wij hebben historische rendementen, kosten, ervaringen van klanten en beleggingsinformatie beschikbaar. Wij helpen u gratis en vrijblijvend een betere keuze maken.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Wat is private banking?

Private banking biedt persoonlijkere dienstverlening dan gewoon bankieren en dat geldt ook voor het vermogensbeheer door private banks. In vergelijking met ‘gewoon’ bankieren worden naast het beleggen van het vermogen ook aanvullende diensten aangeboden zoals bijvoorbeeld advies rondom erfenissen en belastingen. Private banking is eigenlijk hoe bankieren ooit is begonnen.


Voor wie is private banking?

Voor mensen die meer willen dan standaard bankieren. Bij de meeste private banks in Nederland ben je welkom vanaf een vrij belegbaar vermogen van € 500.000.


Wat zijn de kosten?

De hoogte van de kosten die private banks voor vermogensbeheer in rekening brengen, zijn vaak afhankelijk van de omvang van het vermogen, het risicoprofiel en de beleggingsstijl. Vrijwel alle private banks hanteren als fee een percentage van het beheerd vermogen. Om een goed vergelijk te kunnen maken, is het ook belangrijk te beoordelen welke vormen van aanvullende dienstverlening vallen onder de kosten.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »