Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Post Vermogensbeheer

Post Vermogensbeheer is opgericht in april 2011. De relaties van Post Vermogensbeheer bestaan uit mensen die een rustige, stabiele groei van hun vermogen willen. Hierbij moet u vooral denken aan Stamrecht BV's, Pensioen BV's en aan mensen die van hun geld moeten leven. Uitgangspunt is dan ook niet het realiseren van het hoogste rendement maar het nastreven van een stabiele groei. In overleg met de cliënt wordt afgesproken welk rendement wenselijk / nodig is. Alles wordt afgestemd om dit rendement te behalen.

De beleggingsstrategieën van Post Vermogensbeheer zijn grotendeels ingevuld middels de beleggingsbeslissystemen van invest4You en kan gekenmerkt worden als actief robotbeleggen.

LET OP! Post Vermogensbeheer aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar2011
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Vught
Post Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Post Vermogensbeheer aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe wij Post Vermogensbeheer beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Post Vermogensbeheer?