Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Post Vermogensbeheer

Vergelijk Post Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Vught

Over Post Vermogensbeheer

Post Vermogensbeheer is opgericht in april 2011. De relaties van Post Vermogensbeheer bestaan uit mensen die een rustige, stabiele groei van hun vermogen willen. Hierbij moet u vooral denken aan Stamrecht BV's, Pensioen BV's en aan mensen die van hun geld moeten leven. Uitgangspunt is dan ook niet het realiseren van het hoogste rendement maar het nastreven van een stabiele groei. In overleg met de cliënt wordt afgesproken welk rendement wenselijk / nodig is. Alles wordt afgestemd om dit rendement te behalen.

Post Vermogensbeheer hanteert drie beleggingsmogelijkheden. Bij beheerste groei (plus) wordt op identieke wijze belegt, alleen het risicodeel is bij de ene groep kleiner als bij de ander. Doelstelling is dan ook een extra rendement zonder teveel risico's. De beleggingsportefeuille bestaat uit obligaties. Dit alles wordt aangevuld met AEX indexoptieconstructies. Hierbij wordt niet gekeken hoe hard de beurs kan stijgen maar boven welk niveau de AEX zal blijven.
Post Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Post Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.