Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Post Vermogensbeheer

Post Vermogensbeheer
Post Vermogensbeheer is opgericht in april 2011. De relaties van Post Vermogensbeheer bestaan uit mensen die een rustige, stabiele groei van hun vermogen willen. Hierbij moet u vooral denken aan Stamrecht BV's, Pensioen BV's en aan mensen die van hun geld moeten leven. Uitgangspunt is dan ook niet het realiseren van het hoogste rendement maar het nastreven van een stabiele groei. In overleg met de cliënt wordt afgesproken welk rendement wenselijk / nodig is. Alles wordt afgestemd om dit rendement te behalen.

De beleggingsstrategieën van Post Vermogensbeheer zijn grotendeels ingevuld middels de beleggingsbeslissystemen van invest4You en kan gekenmerkt worden als actief robotbeleggen.

LET OP! Post Vermogensbeheer aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar 2011
Belegd vermogen tot € 25 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en) DeGiro, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Vught
Nieuws over Post Vermogensbeheer
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Post.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Vladeracken Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Duisenburgh Vanaf €50.000
Groene Hart Vermogensbeheer Vanaf €50.000
BeSmart Vanaf €50.000