Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Petrus Wealth Management

Let op! Petrus Wealth Management is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Petrus Wealth Management uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Petrus Wealth Management zijn overgenomen door OHV Vermogensbeheer.
Petrus Wealth Management
Petrus Wealth Management is een vermogensbeheerder gevestigd in Hoeven. De hoofdactiviteit van de onderneming is vermogensbeheer voor vermogende particulieren, maar ook stichtingen, vennootschappen en pensioen BV’s. Daarnaast geeft het adviezen over het opbouwen, overdragen en in stand houden van uw vermogen. En heeft u vragen over andere financiële zaken? Ook dan ondersteunt deze beheerder u.

Het vaststellen van het beleggingsbeleid doet Petrus Wealth Management volgens het ‘know your customer’ principe. Eerst inventariseert het uw financiële positie, beleggingsdoelen en het risico dat u kunt én wilt lopen. Aansluitend bepaalt het wat de meest aantrekkelijke ‘asset’-verdeling is voor het beheer van uw vermogen. Om uw beleggingen vervolgens optimaal te beheren en de juiste beleggingsbeslissingen te nemen, past het fundamenteel onderzoek en technische analyse toe met als einddoel: ‘abolute return’.
Oprichtingsjaar 2007
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Hoeven
Nieuws over Petrus Wealth Management

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

CapitalatWork Vanaf €500.000
Florentes Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Heeren Vermogensbeheer Vanaf €500.000
DIMA Vermogensbeheer Vanaf €500.000