Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Optimix Vermogensbeheer beleggingen

Naast een uitgesproken mening ten aanzien van de asset allocatie, wenst Optimix zo veel mogelijk grip op de portefeuille te hebben. Dat betekent dat de kern van de portefeuille op het niveau van individuele aandelen en obligaties door hen wordt samengesteld. Optimix groepeert de kern van de beleggingsportefeuille in hun eigen beleggingsfondsen. Voor andere vermogenscategoriën, zoals specifieke regio's en thema's, worden instrumenten van andere aanbieders geselecteerd. Dat kunnen passieve instrumenten zijn zoals trackers, maar ook actief beheerde fondsen van gerenommeerde externe beheerders.

Behalve beleggingsfondsen en indextrackers belegt Optimix in individuele obligaties om accenten aan te brengen of om meer inkomsten te genereren.

Optimix belegt vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid niet in ondernemingen die stelselmatig overtredingen plegen op gebied van mensenrechten, arbeidsvoorwaarden, milieu en anticorruptie. Men is daarom aangesloten bij de United Nations Global Compact. Ook de UN Principles of Responsible Investment zijn ondertekend.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageVolledig cliënt specifiek in te richten. Mogelijkheden op papier, digitaal of een combinatie daarvan. Op papier: maandelijks en elk kwartaal uitgebreid. Online uitgebreide online rapportage mogelijk middels MijnOptimix of via de Optimix App.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedenavond,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Optimix Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »