Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Lunar Vermogensbeheer

Lunar Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder te Middelharnis actief sinds begin 2006. De dienstverlening van de onderneming bestaat enerzijds uit beleggen plus vermogensbeheer en anderzijds uit vermogensbegeleiding en het opstellen van een beleggingsstatuut en/of beleid voor professionele relaties.

Lunar Vermogensbeheer streeft naar een jaarlijks goed rendement en minimale beleggingsrisico’s. De beleggingsstrategie van de beheerder sluit hier nauw op aan. Het kiest voor "value" beleggen waarbij het investeert in ondergewaardeerde ondernemingen met groeipotentieel binnen 12 tot 18 maanden. Om bij de ondernemingen op managementniveau mee te kunnen praten, wordt een belang van 5% genomen. De bedrijven worden gekozen na een grondige fundamentele analyse. Daarnaast belegt de beheerder in garantienotes en zoekt het voortdurend naar potentiële beleggingscategorieën.
Oprichtingsjaar2006
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Middelharnis
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »