Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Lunar Vermogensbeheer

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000   -   Vestiging:  Middelharnis

Over Lunar Vermogensbeheer

Lunar Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder te Middelharnis actief sinds begin 2006. De dienstverlening van de onderneming bestaat enerzijds uit beleggen plus vermogensbeheer en anderzijds uit vermogensbegeleiding en het opstellen van een beleggingsstatuut en/of beleid voor professionele relaties.

Lunar Vermogensbeheer streeft naar een jaarlijks goed rendement en minimale beleggingsrisico’s. De beleggingsstrategie van de beheerder sluit hier nauw op aan. Het kiest voor "value" beleggen waarbij het investeert in ondergewaardeerde ondernemingen met groeipotentieel binnen 12 tot 18 maanden. Om bij de ondernemingen op managementniveau mee te kunnen praten, wordt een belang van 5% genomen. De bedrijven worden gekozen na een grondige fundamentele analyse. Daarnaast belegt de beheerder in garantienotes en zoekt het voortdurend naar potentiële beleggingscategorieën.
 

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 89 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Lunar Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen