Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Attent Vermogensbeheer

Let op! Attent Vermogensbeheer is niet meer zelfstandig actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Attent Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

Attent Vermogensbeheer is begin 2020 gefuseerd met een aantal andere vermogensbeheerders. De nieuwe fusienaam is Auréus.
Attent Vermogensbeheer
Attent Vermogensbeheer is actief als vermogensbeheerder sinds 2002 vanuit Maastricht en heeft een vestiging in België in Lanaken. Het houdt zich bezig met vermogensbeheer en richt zich met de dienstverlening op DGA’s, particulieren, stichtingen en pensioen BV’s.

Attent hanteert een Top-Down en Long Only Beleggingsstrategie. Op basis van macro-economische indicatoren wordt allereerst een strategische en tactische asset-allocatie gekozen. Vervolgens wordt de regionale en sectorale allocatie bepaald. Tot slot wordt bepaald welke aandelen in de sector het meest interessant c.q. koopwaardig zijn. Attent maakt binnen haar beleggingsbeleid geen gebruik van derivaten en gestructureerde producten. Wel van indextrackers, beleggingsfondsen en individuele aandelen en obligaties.

Attent Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.
Oprichtingsjaar 2002
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, KBC Securities (België), Saxo Bank, VP Bank (Zwitserland)
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Lanaken, Maastricht
Nieuws over Attent Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Valuedge Vanaf €250.000
Mercurius Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Effectenkantoor Nieuwe Uitleg Vanaf €250.000
Meer Vermogen Vanaf €250.000