Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

InsingerGilissen beleggingen

InsingerGilissen is een actieve belegger. De bank anticipeert actief op ontwikkelingen op de financiële markten. Bij elk risicoprofiel gaat men uit van een strategische asset-allocatie die is bepaald op basis van historische en verwachte risico- of rendementskarakteristieken voor de lange termijn.

Binnen haar beleggingsbeleid bepaalt men op basis van economische ontwikkelingen de actuele wegingen in de beleggingsportefeuilles van cliënten. Hiermee wil de bank de risico’s binnen de beleggingsportefeuilles zoveel mogelijk beperken in tijden van economische onzekerheid en vergroten bij gunstige economische vooruitzichten.

InsingerGilissen Bankiers stelt haar wereldwijd gespreide of duurzame portefeuilles samen met individuele aandelen en obligaties of door middel van een fondsenportefeuille. De portefeuilles die gericht zijn op het genereren van inkomen, worden opgebouwd uit individuele effecten. Deze voorzien zo in een periodieke inkomensstroom uit dividend- en couponrendementen.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageDoorlopend via persoonlijk online dashboard ('Mijn InsingerGilissen'); periodiek via uitgebreide maand- en kwartaalrapportages; regelmatige toelichting door private banker.
Inzage portefeuilleOnline inzage, 24/7 via gesloten cliëntomgeving 'Mijn InsingerGilissen'. Naar wens benaderbaar via app, biedt intraday portefeuille-updates, beleggingsresearch en archief met afschriften, rapportages.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten InsingerGilissen beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »