Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Hof Hoorneman Bankiers

Let op! Hof Hoorneman Bankiers is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Hof Hoorneman Bankiers uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Hof Hoorneman Bankiers zijn overgenomen door Van Lanschot.
Hof Hoorneman Bankiers
Hof Hoorneman Bankiers uit Gouda beheert sinds 1989 vermogens. Hof Hoorneman ontwikkelt eigen beleggingsproducten met een paraplustructuur. Deze zogenaamde Hof Hoorneman Investment Funds NV geeft aandelen uit in series die corresponderen met eigen subfondsen. Naast de hoofdvestiging in Gouda heeft de bank kantoren in Arnhem, Laren, 's-Hertogenbosch, Groningen en Maastricht.

Bij het beleggen van vermogen past Hof Hoorneman Bankiers het principe van ‘value investing’ toe. Hierbij selecteert het aandelen van ondergewaardeerde ondernemingen voor uw beleggingsportefeuille. Dit doet het aan de hand van een ‘bottum-up’ strategie die gericht is op de lange termijn. Daarbij let het op de toekomstige rendementsmogelijkheden en heeft het een sterke focus op ‘small-‘ en ‘midcaps’ plus cashflow. Kenmerkend voor de aanpak is verder dat Hof Hoorneman Bankiers zich niet bezighoudt met 'indexbeleggen'.

Hof Hoorneman Bankiers biedt maatwerk vermogensbeheer vanaf €500.000. Een Fondsenrekening is mogelijk vanaf €250.000 en online vermogensbeheer is er vanaf €5.000.
Oprichtingsjaar 1989
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 50 tot 100 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) 's-Hertogenbosch, Arnhem, Gouda, Groningen, Laren, Maastricht
Nieuws over Hof Hoorneman Bankiers

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Delen Private Bank Nederland Vanaf €10.000
ABN AMRO MeesPierson Vanaf €500.000
InsingerGilissen Vanaf €1.000.000
Van Lanschot Vanaf €500.000