Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Heeren Vermogensbeheer beleggingen

Heeren gelooft dat door een actieve, consistente, doelgerichte selectie van bedrijven een individuele aandelenportefeuille kan worden samengesteld die op langere termijn beter presteert dan de wereldwijde aandelenmarkt.

Dit doen zij door een combinatie van kwantitatieve screening en fundamentele analyse. Zij kiezen voor de lange termijn en beleggen wereldwijd in kwaliteitsaandelen van grote, degelijke en vaak bekende bedrijven die een hoog dividend betalen. Het universum is grotendeels Amerika en Europa.

Bij de obligatiebeleggingen denkt Heeren Vermogensbeheer dat door actief te beleggen in individuele obligaties, zonder grote risico’s te nemen, structureel geen beter rendement te behalen is dan de markt. Daarom kiezen zij voor het samenstellen van een portefeuille met passieve beleggingen, vooral in Exchange Traded Funds van in euro uitgegeven obligaties.
Belegt inIndividuele aandelen, Trackers
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageHeeren rapporteert schriftelijk maandelijks of per kwartaal en maandelijks via de nieuwsbrief HeerenNieuws (zie de website voor de eerder verschenen nieuwsbrieven).
Inzage portefeuilleVia cliënt-login dagelijks uitgebreid inzage in de portefeuille, inzage ook via de bank app.
Goedemiddag,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Heeren Vermogensbeheer beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »