Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Goris & Ladru Vermogensbeheer

Let op! Goris & Ladru Vermogensbeheer is niet meer zelfstandig actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Goris & Ladru Vermogensbeheer uit de tijd dat men nog als zelfstandig vermogensbeheerder actief was.

In 2014 heeft Goris & Ladru Vermogensbeheer zich aangesloten bij T&E Inmaxxa en deze heeft in 2016 een naamswijziging ondergaan en heet tegenwoordig Blauwtulp Wealth Management.
Goris & Ladru Vermogensbeheer is opgericht in 2001 en de beheerders hebben tientallen jaren ervaringen bij diverse banken. Deze orgaisatie is gevestigd in Buitenkaag en heeft een nevenvestiging in Putten op de Veluwe. Men biedt individueel en collectief vermogensbeheer aan en de mogelijkheid zelf te beleggen. Zodoende biedt het zowel voor beginnende vermogens, alsook voor omvangrijke vermogens een passende beleggingsoplossing. Tot de doelgroep van de organisatie behoren particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Goris & Ladru Vermogensbeheer belegt wereldwijd met een zwaar accent op duurzaam investeren. Dit doen zij door middel van de zogenaamde MAX-strategie. Een eigen beleggingsstrategie waarbij beleggingen zijn ingedeeld in risicomijdende en –dragende beleggingen. Dankzij deze strategie houdt de beheerder de trends in de financiële markten in de gaten. Maar speelt eveneens in op veranderingen zonder strikt aan eerder gemaakte keuzes vast te houden.

Goris & Ladru Vermogensbeheer beperkt zich niet alleen tot beleggen in bijvoorbeeld AEX-aandelen. Ook biedt het beleggen in beleggingsfondsen. Andere mogelijkheden zijn: duurzame beleggingen, beleggen middels scheeps-cv’s en garantiebeleggingen.
Oprichtingsjaar 2001
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Buitenkaag, Putten

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
Oxby Vanaf €15.000
De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
Bloei vermogen Vanaf €25.000