Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Efidenz Capital Management

Let op! Efidenz Capital Management is niet meer zelfstandig actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Efidenz Capital Management uit de tijd dat men nog zelfstandig als vermogensbeheerder actief was.

Sinds begin 2019 is Efidenz Capital Management uit Rotterdam als verbonden agent werkzaam voor IBS Capital Allies. Daartoe is door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een registratie afgegeven.

Meer informatie over IBS Capital Allies >
Efidenz Capital Management
Efidenz Capital Management is gestart in mei 2014 en het kantoor is gevestigd op Rotterdam The Hague Airport. Efidenz heeft een vergunning voor zowel het aanbieden van beleggingsadvies als vermogensbeheer. De organisatie richt zich op vermogende particulieren, vennootschappen, verenigingen en stichtingen. Transparantie, service en performance zijn de speerpunten in het beleid van dit kantoor. Efidenz werkt samen met klanten aan een uitgebreide financiële situatieschets en waarna ze zorgvuldig de wensen en doelstellingen formuleren. Op basis daarvan wordt een passend risicobudget gekozen, waarbinnen het beleggingsbeleid wordt uitgevoerd. Hierbij kunnen zowel cash, indextrackers, beleggingsfondsen, grondstoffen als individuele aandelen of obligaties ingezet worden.

Het beleggingsbeleid van Efidenz kenmerkt zich door flexibiliteit. Altijd vol belegd zijn of beleggen in instrumenten omdat standaardprofielen dat vereisen, passen niet in de beleggingsfilosofie. De rapportage is uitgebreid. Zo maken ze vergelijkingen met benchmarks, zodat duidelijk is welk deel van het rendement door markten behaald wordt en welk deel door beslissingen van de beheerder. Ook wordt het actuele portefeuillerisico weergegeven. Deze berekening voor het risico is op basis van de methode die op verzoek van de AFM is ontwikkeld, zodat de meting volledig objectief is.
Oprichtingsjaar 2014
Belegd vermogen € 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Rotterdam
Nieuws over Efidenz Capital Management

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

CapitalatWork Vanaf €500.000
Heeren Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Florentes Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Stroeve Lemberger Vanaf €500.000