Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Efidenz in zee met IBS Asset Management

25 maart 2019

Efidenz Capital Management gaat als verbonden agent aan de slag voor IBS Asset Management (IBS).

IBS is een onafhankelijke vermogensbeheerder die inmiddels bijna €3 miljard vermogen onder beheer heeft. Naast vermogensbeheer biedt IBS corporate finance diensten, fiduciair management en fund management. Met deze dienstverlening staat IBS ondernemers, vermogende particulieren en instellingen bij.

IBS is verheugd over de samenwerking tussen beide partijen. "Om invulling te geven aan onze missie willen we onze aandacht en middelen maximaal richten op de persoonlijke relatie en het inzetten van onze expertise. Dat vereist een continue zoektocht naar de juiste professionals die passen bij onze cultuur. In Efidenz hebben we een goede match gevonden", meldt IBS in een persbericht.

IBS had eerder al een succesvolle relatie opgebouwd met vier ‘associate partners’ voor diverse regio’s in het noorden en oosten van Nederland. Daar zijn nu Ron van Zwienen en Erwin Blokland van Efidenz bijgekomen voor het zuidwesten van Nederland.

Verbonden agenten kunnen gebruik maken van de infrastructuur van IBS, zonder hun ondernemerschap op te geven.

Zie: Efidenz Capital Management | IBS Capital Allies

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen