Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Delen Private Bank beleggingen

Het portefeuillebeheer vormt de kernexpertise van Capfi Delen Asset Management (kortweg Cadelam), de dochter en vermogensbeheerder van Groep Delen. Cadelam hanteert de beleggingsfilosofie van het gezond verstand: weldoordacht investeren, en tegelijk alert zijn voor de kansen die zich op lange termijn aanbieden. Dat vraagt een fundamentele analyse, los van de waan van de dag. Cadelam is een onafhankelijke speler, en dat biedt de beste garantie voor objectieve investeringsbeslissingen.

Cadelam injecteert duurzaamheid – in àlle portefeuilles. Dat gebeurt in vier stappen: via uitsluiting, engagement, integratie en impact. Verantwoord investeren maakt deel uit van het Delen-DNA. Als financiële instelling begeleiden ze ondernemingen in hun groei naar verantwoord ondernemerschap.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Valuta
RegioWereld
Huisfondsen> 25 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageDagelijks via de Delen app of Delen Online opvolgbaar, daarnaast ook trimestrieel via de officiële portefeuille staten.
Inzage portefeuilleDelen app, Delen online of op papier (op aanvraag).
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »