Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

CapitalatWork

CapitalatWork
CapitalatWork Foyer Group is een vermogensbeheerder die sinds 1990 actief is in Nederland, België en Luxemburg en is voor haar cliënten de gesprekspartner voor actief beheer, structurering en overdracht van vermogen. De Nederlandse kantoren bevinden zich in Breda en Eindhoven. Bij de vermogensbeheerder werken – verspreid over 8 kantoren - ruim 140 medewerkers (relatiebeheerders, vermogensbeheerders, onafhankelijke analisten en adviseurs) die zich uitsluitend met vermogensbeheer bezig houden. CapitalatWork beheert een vermogen van ongeveer € 9,5 miljard.

CapitalatWork belegt wereldwijd in beursgenoteerde aandelen en obligaties. Invulling van de portefeuilles geschiedt door een selectie van beursgenoteerde aandelen en obligaties die samenkomen in haar eigen beleggingsfondsen.

CapitalatWork is een aanhanger van het zogenaamde waarde beleggen en heeft hiervoor haar eigen research apparaat. De principes ‘we know what we own’ en ‘price is what you pay, value is what you get’ staan bij CapitalatWork hoog in het vaandel.

CapitalatWork biedt vermogensbeheer aan vanaf € 500.000.
Oprichtingsjaar 1990
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Antwerpen, Breda, Brussel, Eindhoven, Gent, Kortijk, Leuven, Louvain-la-Neuve
Nieuws over CapitalatWork
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over CapitalatWork gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Ophorst Van Marwijk Kooy Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Auréus Vanaf €500.000
IVV Instituut voor Vermogensopbouw Vanaf €500.000
Optimix Vermogensbeheer Vanaf €500.000