Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Blauwtulp Wealth Management

Let op! Blauwtulp Wealth Management is niet meer zelfstandig actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Blauwtulp Wealth Management uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

Blauwtulp Wealth Management is begin 2020 gefuseerd met een aantal andere vermogensbeheerders. De nieuwe fusienaam is Auréus.
Blauwtulp beheert het vermogen van haar cliënten conform een breed gespreid en actief beleggingsbeleid. Hiervoor worden primair beleggingsfondsen ingezet met behulp van het ‘fonds selectiemodel’. Dit model selecteert kwantitatief en kwalitatief.

Blauwtulp richt zich op het bereiken van een goede verhouding tussen rendement en risico op de lange termijn. Hiervoor maakt men o.a. gebruik van hedgefondsstrategieën, die gebundeld zijn in een ‘fund of hedgefunds’. Doorgaans ligt het gewicht van deze alternatieve strategieën op 10%-15% van de portefeuille. De inkomensstrategie, die gericht is op een periodieke hoge kasstroom en de duurzame portefeuille komen op dezelfde wijze tot stand.

Blauwtulp voert een strategie die gericht is op bescherming van neerwaartse risico’s (‘MAX-strategie’). Voor cliënten met een voorkeur voor individuele aandelen wordt een brede wereldwijde individuele aandelenstrategie gevoerd. Ook hier wordt met de MAX-strategie de neerwaartse risico’s beperkt in een zwak beursklimaat. De portefeuilles kunnen dan tot 50% liquide gemaakt worden. Hierdoor wordt het risico beperkt door middel van een lagere standaard deviatie.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 1-5 huisfondsen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal en jaar en dagelijks zijn uitgebreide rapportages inzichtelijk via een persoonlijk portaal op de website van Blauwtulp.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Valuedge Vanaf €250.000
Wilgenhaege Vermogensbeheer Vanaf €250.000
OVG Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Mercurius Vermogensbeheer Vanaf €250.000