Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Bank ten Cate & Cie beleggingen

Het ‘investment committee’ van Bank ten Cate & Cie zet de richtlijnen uit voor het te voeren beleggingsbeleid. De afdeling Vermogensbeheer voert deze richtlijnen vervolgens uit in het samenstellen van de maatwerkportefeuilles.

De beleggingsstijl van Bank ten Cate & Cie kenmerkt zich door een conservatieve en behoudende stijl. Hierbij staat vermogensbehoud centraal. Bank ten Cate is een actieve vermogensbeheerder. Binnen de beleggingsportefeuilles wordt een actieve (tactische) assetlocatie toegepast. Ook de sector- en regio-allocatie is dynamisch van aard. Bank ten Cate & Cie belegt met name in individuele aandelen en obligaties van herkenbare ‘blue chip’ ondernemingen. Deze worden naar inzicht van de beheerder aangevuld met vastgoed en alternatieve beleggingen.

Bank ten Cate neemt alleen beleggingsfondsen en of indextrackers op indien men overtuigd is van de specialistische kennis van de beheerder en de toegevoegde waarde van deze bouwstenen. Deze keuzes maakt zij vanuit een geheel onafhankelijke positie, omdat de bank geen eigen beleggingsfondsen of ETF’s beheert.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Hedge Funds, Valuta
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal een uitvoerig rapport en per maand een overzicht plus een jaaroverzicht voor de fiscus.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Bank ten Cate & Cie beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »