Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Bank ten Cate & Cie

Vergelijk de beleggingen van Bank ten Cate & Cie met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Valuta
RegioWereld
BeleggingsstrategieDe portefeuilles voor het vermogensbeheer komen binnen Bank ten Cate & Cie tot stand door het ‘investment committee’. Zij zet de richtlijnen uit voor het te voeren beleggingsbeleid. De afdeling Vermogensbeheer voert deze richtlijnen vervolgens uit in het samenstellen van de maatwerkportefeuilles. Bij het samenstellen van de portefeuille kijken ook de andere specialisten mee.

De beleggingsstijl van Bank ten Cate & Cie kenmerkt zich door een conservatieve en behoudende stijl. Hierbij staat vermogensbehoud centraal. Bank ten Cate is een actieve vermogensbeheerder. Binnen de beleggingsportefeuilles wordt een actieve (tactische) assetlocatie toegepast. Ook de sector- en regio-allocatie is dynamisch van aard. Bank ten Cate & Cie belegt met name in individuele aandelen en obligaties van herkenbare ‘blue chip’ ondernemingen. Deze worden naar inzicht van de beheerder aangevuld met vastgoed en alternatieve beleggingen.

Bank ten Cate sluit het gebruik van beleggingsfondsen en of indextrackers niet uit, maar zal deze alleen opnemen indien zij overtuigd is van de specialistische kennis van de beheerder en de toegevoegde waarde van deze bouwstenen. Deze keuzes maakt zij vanuit een geheel onafhankelijke positie, omdat de bank geen eigen beleggingsfondsen of ETF’s beheert.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal een uitvoerig rapport en per maand een overzicht plus een jaaroverzicht voor de fiscus.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderPersoonlijke service van ervaren private banker toegespitst op de individuele wensen. Daarbij wordt gekeken naar risicospreiding, fiscaal regime en bestemming. Onafhankelijkheid bij beleggingskeuzes en focus op risicobereidheid cliënt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen