Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Auréus

Auréus is gestart in 2020 als de nieuwe naam voor een groep vermogensbeheerders die met elkaar zijn gefuseerd. Het betreft de voormalige vermogensbeheerders: Attent Vermogensbeheer, Amfora Vermogensbeheer, Auréus Vermogen, Boer & Olij Securities, Slim Vermogensbeheer, Blauwtulp Wealth Management en Ritzer en Rouw. Auréus is aanwezig met tien kantoren in Nederland en één kantoor in België.

Volgens de beleggingsfilosofie van Auréus is de definitie van een goed rendement afhankelijk van de doelstellingen van de klant. Auréus belegt op de beurs en investeert buiten de beurs in vastgoed, private equity en private debt.

Auréus biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000. De Auréus Family dienstverlening start vanaf € 5 miljoen.
LET OP! Auréus is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar2009
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers50 tot 100 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en uitspraken van de Geschillencommissie worden als BINDEND aanvaard.
Vestiging(en)Amsterdam, Rotterdam, Waalre, Venlo, Heerlen, Maastricht Airport, Lanaken, Goes, Veldhoven, Deventer, Putten
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »