Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Slim Vermogensbeheer wordt ook onderdeel Auréus

29 januari 2020

Slim Vermogensbeheer heeft zich ook bij fusiepartij Auréus Groep aangesloten, zo maakten beide partijen vandaag bekend.

Slim Vermogensbeheer was gevestigd te Weert en zal vanaf nu samen met enkele associate partners van Auréus het nieuwe kantoor in Waalre bemannen.

Volgens Slim Vermogensbeheer brengt het samengaan met Auréus een aantal voordelen met zich mee. "We zijn hierdoor in staat om schaalvoordelen te realiseren. Hierdoor kunnen we processen effectiever en efficiënter organiseren en ontstaat er meer tijd voor onze klanten", meent directeur Edwin van de Plas van Slim.

"Auréus heeft de ambitie om haar beleggingsportefeuilles verder te verbreden en te optimaliseren. Hierbij beleggen we naast beursbeleggingen ook in vastgoedprojecten of private equity opportuniteiten. Door samengaan met Auréus is dit voor onze klant nu ook mogelijk", zegt senior relationship manager Patrick van den Dungen van Slim.

Auréus is een fusiepartij, bestaande uit: Attent Vermogensbeheer, Boer & Olij, Blauwtulp, Auréus Vermogen en nu ook Slim Vermogensbeheer. Het beheert meer dan €1,2 miljard.

Zie: Auréus | Slim Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen