Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Alex Vermogensbeheer

Let op! Alex Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Alex Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Alex Vermogensbeheer zijn overgenomen door BinckBank.
Alex Vermogensbeheer
Alex, onderdeel van BinckBank, was in 1999 de eerste online broker in Nederland en sindsdien zijn daar nieuwe diensten bijgekomen. In 2008 is Alex gestart met vermogensbeheer en ook dit bieden ze volledig online aan.

Alex vermogensbeheer heeft qua beleggingsstrategie gekozen voor actief vermogensbeheer. Het wacht niet af wat de markt doet, maar gaat proactief te werk. In overeenstemming met uw persoonlijke beleggingsplan en het heersende beursklimaat. Zo signaleert het kansen om uw rendement te verhogen en participeert daarin, maar beperkt ook de risico’s wanneer dat gewenst is. Afhankelijk van uw risicoprofiel belegt Alex in Europese en Amerikaanse aandelen en Nederlandse staatsobligaties. Op basis van uw risicoprofiel selecteert Alex de koopwaardige effecten en koopt deze voor u aan.
Oprichtingsjaar 2008
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Saxo Bank Vanaf €10.000
ABN AMRO Vanaf €50.000
ING Bank Vanaf €1.000
Knab Vanaf €100