Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BinckBank

Let op! BinckBank is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van BinckBank uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van BinckBank zijn overgenomen door Saxo Bank.
BinckBank
BinckBank is opgericht in 2000 en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Sinds 2017 biedt men vermogensbeheer aan in de varianten Binck Forward en Binck Comfort.

Binck Forward
Binck forward is de vermogensbeheer oplossing van het voormalige Pritle dat door Binck in 2017 is overgenomen. Binck forward biedt online vermogensbeheer aan volgens het concept “life-cycle beleggen” en gebruikt hier hoofdzakelijk indexfondsen voor. Life-cycle beleggen houdt in dat gekeken wordt naar het beleggingsdoel van de klant en de looptijd van de beleggingen.

Binck Comfort
Binck biedt met Binck Comfort online vermogensbeheer aan waarbij men streeft naar vermogensgroei. Maar wanneer de financiële markten dalen onderneemt Binck Comfort actie om de beleggingsrisico's van de beleggingsportefeuille van klanten zo veel mogelijk te beperken.

Binck Forward kent geen minimum bedrag waarmee gestart moet worden en Binck Comfort kent een minimum inleg van € 10.000.

Oprichtingsjaar 2000
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Rabobank Vanaf €2.000
Knab Vanaf €100
Saxo Bank Vanaf €10.000
ING Bank Vanaf €1.000