Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wilgenhaege Vermogensbeheer

Wilgenhaege Vermogensbeheer
Wilgenhaege Vermogensbeheer te Hoofddorp is actief sinds 1995 en is gespecialiseerd in vermogensbeheer en beleggingsproducten.

Cliënt worden bij Wilgenhaege begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek worden de beleggingsdoelstellingen, financiële positie, risicobereidheid en kennis van de cliënt in kaart gebracht. Na deze inventarisatie stemt Wilgenhaege de beleggingsportefeuille af op de situatie van de cliënt. Wilgenhaege voert een actief beleggingsbeleid. Voor de samenstelling van de beleggingsportefeuilles wordt belegd in individuele aandelen en vastrentende waarden.

Wilgenhaege biedt vermogensbeheer aan vanaf €250.000.

LET OP! Wilgenhaege aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar 1995
Belegd vermogen € 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Hoofddorp
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Wilgenhaege Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

NLD Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Beer & Van Stapele Wealth Management Vanaf €250.000
Effectenkantoor Nieuwe Uitleg Vanaf €250.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000