Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wierda Vermogensbeheer

Wierda Vermogensbeheer
Wierda Vermogensbeheer heeft kantoren in Assen en Laren. Een vermogensbeheerder die zichzelf omschrijft als een beleggingsbedrijf pur sang. Het houdt zich dus niet met andere bankproducten bezig. Het focust zich volledig op het analyseren en handelen in beursgenoteerde effecten.

Uw vermogen en dus uw wensen staan centraal in de dienstverlening van Wierda Vermogensbeheer. Daarbij biedt het u gedegen beheer gericht op het opbouwen van een beleggingsportefeuille. En dat is tegelijkertijd ook de insteek van het beleggingsbeleid van de beheerder. Een beleid waar fundamentele analyse de basis van vormt. Hierbij tracht het inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van afzonderlijke ondernemingen dan wel bedrijfstakken. Waarbij het op zoek gaat naar aandelen van ondergewaardeerde ondernemingen met marktpotentieel. Om het risico af te dekken en om meer rendement te behalen gebruikt de beheerder opties. Een actieve vermogensbeheerder dus.

Wierda Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €150.000.
Oprichtingsjaar 2008
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Assen, Laren
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Wierda Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Fountain Capital Vanaf €150.000
Singelstaete Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Stoic Vanaf €200.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000