Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wealtheon

Wealtheon
Wealtheon (2005) is een vermogensbeheerder met als specialiteit internationaal vermogensbeheer voor vermogende particuliere en (semi-)institutionele beleggers. Dankzij de samenwerking met internationale dienstverleners op juridisch, fiduciair en fiscaal gebied is het mogelijk een totaalservice aan te bieden. Wealtheon heeft kantoren in Brussel (hoofdkantoor), Waregem, Eindhoven en Genève.

Het beleggen van vermogen doet Wealtheon aan de hand van verschillende beleggingsstrategieën. Fundamentele en technische analyses van het wereldwijde economische klimaat zijn hiervoor de basis ingrediënten. Bij het kiezen van de beleggingscategorieën hanteert het zowel de 'asset allocatie' als de regio- en sectorallocatie. Zo creëert het een gespreide beleggingsportefeuille omgebouwd uit vastrentende waarden, zakelijke waarden, grondstoffen, edelmetalen en onroerend goed. Hierbij belegt het in zeer liquide en dagelijks verhandelbare effecten.

Wealtheon biedt maatwerk vermogensbeheer aan vanaf € 1 miljoen.
Oprichtingsjaar 2005
Belegd vermogen € 500 tot € 1 miljard
Medewerkers 15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, Banque J. Safra Sarasin, KBC Securities (België), Keytrade Bank (België), Saxo Bank, Van Lanschot Kempen
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Brussel, Eindhoven, Genève, Waregem
Nieuws over Wealtheon
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Wealtheon gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Servatus Vermogensmanagement Vanaf €1.000.000
Alpha Capital Asset Management Vanaf €1.000.000
IBS Capital Allies Vanaf €1.000.000
Titanium Vermogensbeheer Vanaf €1.000.000