Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wealthon breidt uit in Vlaanderen

2 maart 2021

Vermogensbeheerder Wealtheon bundelt de krachten met de Belgische financieel adviseur Torrebos Consult. Het beheerd vermogen van Wealthon stijgt daardoor naar €600 miljoen euro.

Wealtheon van de familie Zwart zet met Torrebos een grote stap in België. Het bedrijf bedient nu meer dan 250 families vanuit vestigingen in Eindhoven en in het Belgische Ukkel. Met Torrebos komt daar een groep vermogende Vlaamse ondernemersfamilies bij.

Torrebos is een family office van de Vlaming Naard Broeckaert. Hij startte in 2007, na een carrière bij Goldman Sachs in Londen, met financieel advies voor een aantal Vlaamse ondernemersfamilies. Torrebos Consult heeft momenteel een vijftiental erg vermogende families als klant. Zij kunnen overstappen naar Wealtheon, waar het beleggingsmodel van Torrebos behouden blijft.

Broeckaert wordt nu medeaandeelhouder van een nieuwe holding, die boven Wealthon komt te hangen.

De familie Zwart verkocht in 1999 met succes de vermogensbeheerder General Investment Management aan Insinger de Beaufort.

Zie: Wealtheon

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen