Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer

Let op! Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer zijn overgenomen door Verwer & Janssen Vermogensmanagement.
VIP biedt klassiek en ambachtelijk vermogensbeheer waarbij de focus met name ligt op het monitoren van de risico's. Hierbij is het vaststellen van een passende strategische asset allocatie zeer belangrijk.

De Zakelijke waarden worden grotendeels door individuele aandelen ingevuld. Obligatiebeleggingen worden ingevuld door actieve beleggingsfondsen met een consistent beleid en dito resultaat. VIP betrekt veel van de research van gerenommeerde huizen zoals Goldman Sachs, JP Morgan, Robeco en Blackrock. De invulling van de portefeuilles vindt plaats door middel van fundamentele analyse. Het beleid wordt minimaal één keer per kwartaal met cliënt gedeeld.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Valuta
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Op dagbasis mogelijk en naar wens van de client aan te passen.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Today's Group Vanaf €250.000
Persist Global Wealth Management Vanaf €250.000
Valuedge Vanaf €250.000
THB Vermogensbeheer Vanaf €250.000