Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Rendement Van Lawick en Co. Vermogensbeheer

Vergelijk het rendement van Van Lawick en Co. Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.

Rendement

2017
2016
2015
Zeer defensief mandaat
-0,3%
2,7%
1,0%
Defensief mandaat
2,4%
4,0%
2,6%
Neutraal mandaat
7,2%
6,5%
3,2%
Offensief mandaat
4,1%
8,3%
5,8%
Zeer offensief mandaat
11,0%
8,7%
6,1%
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenVan Lawick biedt maatwerk en geen modelportefeuilles. Beheer op basis van persoonlijk overleg en oplossingen die bij individuele wensen en mogelijkheden passen.

Rendementen van het zeer offensieve- en zeer defensieve mandaat op basis van bestaande cliënt-portefeuilles. Rendementen van het neutrale- en overige mandaten zijn berekend op basis van de bijbehorende weging van die mandaten.
Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van Van Lawick en Co. Vermogensbeheer kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen